Sunny Burns
Personality Styling
Thursday, December 10 | Explore

 

ผมใช้ blog ของผมเป็นเส้นทางในการได้คิดสร้างสรรค์และทดลองอะไรใหม่ๆในการประยุกต์เทรนด์แฟชั่นเข้ากับสไตล์การแต่งตัวของผมเอง blog ของผมไม่ได้เกี่ยวกับการพยายามเป็นศิลปินหรือว่าอวดเสื้อผ้าจากแบรนด์แพงๆ แต่เกี่ยวกับการเข้าใจสไตล์ของตัวเองและค้นหาว่าอะไรเหมาะกับเรามากที่สุด ผมเชื่อในการแต่งตัวที่ช่วยเผยให้เห็นตัวตนของคุณ การมั่นใจในสิ่งที่ตัวเองสวมใส่นั้นมันสำคัญมากกว่าการเลือกใส่อะไรที่คนอื่นเค้าใส่กัน


แฟชั่นนั่นเป็นอะไรที่เป็นรูปธรรมมากๆ สิ่งหนึ่งที่ผมเรียนรู้ตั้งแต่การเริ่มต้นทำ Blog นี้คือ ไม่ใช่ทุกคนจะเห็นด้วยกับสไตล์การแต่งตัวของเรา แต่ถ้าเรามัวแต่กังวลว่าคนอื่นจะคิดยังไงกับเรา มันก็จะยิ่งพรากความพิเศษของเราไป แฟชั่นนั่นคือการยอมรับความแตกต่างของแต่ละคนและเรียนรู้ที่จะรักตัวเอง และนั้นก็คือสิ่งที่ผมพยายามจะทำและไม่มามัวกังวลว่าคนอื่นจะคิดยังไง การแต่งตัวให้เหมือนกับคนอื่นเพื่อให้เป็นที่ยอมรับหรือเป็นที่รักนั่นคือการฆ่าตัวตายของความเป็นตัวเอง


Blog โพสวันนี้คือการแต่งตัวหลักๆของผมในชีวิตประจำวัน ผมหลงไหลในการใส่หมวกเป็นอย่างมาก และหมวกที่ผมสวมใส่วันนี้คือแบรนด์จากประเทศเดนมาร์คชื่อ Norse Projects ส่วนเสื้อเชิร์ตนั้นเป็นผลงานการออกแบบจากนักวาดภาพชื่อ Eve Picker ที่ขายเฉพาะรุ่น limited ที่ร้าน Onion BKK


ส่วนกางเกงขายาวนั้นมีเรื่องราวของมันเองที่จริงๆแล้วผมได้ออกแบบขึ้นเองด้วยความช่วยเหลือจาก Pinky Tailor ซึ่งผมเจอผ้าลายกระดานหมากรุกนี้ในตอนที่ผมไปเดินซื้อของที่เยาวราชซึ่งผมคิดว่าน่าจะทำเป็นกางเกงได้สวยมากๆ ผมจึงซื้อผ้านี้กลับไปและให้ทาง Pinky Tailor จัดการส่วนที่เหลือและมันก็ออกมาสวยมากๆและถูกกว่าซื้อจากร้านทั่วไปด้วย


คุณก็สามารถค้นหาสไตล์ของตัวเองได้โดยการเป็นตัวของตัวเองและเลิกกังวลว่าใครจะคิดหรือตัดสินเรายังไง จงเข้มแข็ง!!! กล้าเสี่ยง!!! และเป็นตัวของตัวเอง!!!

 

 

I use my blog as an avenue to be creative and to explore how I can incorporate fashion trends into my own style. My blog isn't about trying to be an artist, looking perfect or boasting about wearing expensive brands. It's about understanding your own style and finding out what works best for you. I believe in creating looks that allows your personality to shine. Being confident with what you're wearing is much more powerful then feeling insecure and just wearing something because everyone else is. 

 

 

Fashion is very objective and one thing I've learn't since starting this blog is that not everyone is going to agree with your style but when you worry about what other people think, it starts taking away what makes you special. Fashion is about embracing your individuality and learning to love yourself. Conforming to a certain style in order to be accepted and loved is personality suicide.

 

 

Today's blog post is quintessentially my day-to-day style. I have an obsession with hats and the hat i'm wearing today is from Danish brand called Norse Projects. The shirt was designed by a Thai illustrator called Eve Picker, who sells a limited collection of T-Shirts at Onion BKK

 

 

The pants have a story of their own. I actually designed and created them myself with the help of Pinky Tailor.  I was shopping at Bangkok's China Town where I found this tartan fabric that I thought would make a cool pair of pants. I took the fabric to my favourite tailor and they did the rest plus it actually worked out cheaper compared to buying it from a designer shop.

 

 

Remember, you can discover your fashion personality by being yourself and not worrying about the judgements of others. Be Strong !!! Take Risks !!! AND Be You !!!

 

 

Share this